Föreningar

Här nedan kommer en lista på de föreningar som håller till i våra lokaler.

Bujinkan Dojo Uppsala
Vill du lära dig självförsvar, komma i form och samtidigt träna traditionell kampkonst?

Vi erbjuder varierande träning med inslag av stående kamptekniker så väl som marktekniker, vapenträning, falltekniker, scenariobaserat självförsvar och mycket mer.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av självförsvar/kampkonst för att kunna börja träna. Terminsavgiften är 900 kr. Åldersgräns 15 år.

Här kan du läsa mer http://www.bujinkanuppsala.se/ 

Under sommaren är alla välkomna att prova på gratis. För mer information och aktuella tider se deras facebook: https://www.facebook.com/bujinkandojouppsala/?ref=br_rs

 Bujinkan

 

Funkykidz

Funkykidz är Sveriges största dansskola för barn. Här får alla barn mellan 2-8 år släppa loss och ha kul till härlig musik som också finns att lyssna till på nätet. Varje termin tar vi fram ny musik, nya koreografier och eleverna utvecklas år för år. En danstermin är på 10 veckor och varje lektion är 40-45 minuter lång.

Här kan du läsa mer om Funkykidz: https://www.funkykidz.se/center/uppsala/473/

Har du frågor når du dem via e-post info@besporty.se eller på: Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

funkykidz logo

Systema Uppsala

Självförsvar som baseras på kroppens mekanik och anatomi, rätt andning, och fysik. Hantering av olika situationer och problem, rörelseförmåga i olika typer av miljö.

Den är lätt att lära sig och den anpassar sig efter dina behov som skiljer sig från andra kampsporter och självförsvar.

Här kan du läsa mer om Systema Uppsala: http://www.systemauppsala.se/

Kontakt: 070-454 17 43, 076-584 92 95, systema.uppsala@gmail.com

systema

Wing Chun
Det är inte bara självförsvar du lär dig hos oss utan även konflikthantering och konfliktdämpande metoder som tillsammans ökar din trygghet, både i små konflikter och hela vägen upp till mycket farliga situationer. Allt detta inom ramen för nödvärnsrätten.

Du kommer att få röra på dig en hel del på träningen och skratt kommer att blandas med allvar. Alltid med respekt för varandra och dig själv.

Wing Chun Kung Fu Uppsala har som mål att du förbättrar din vardagstrygghet och hälsa. Fysiskt, mentalt och socialt.

Här kan du läsa mer om Wing Chun och anmäla dig till deras kurser http://www.wingchunuppsala.se

Wing Chun

Yoga för Alla
Yoga för Alla verkar för att erbjuda yogaklasser till människors som av sociala, ekonomiska, psykiska, kulturella eller fysiska skäl ännu inte utforskat yoga som ett verktyg för välmående. 

Yoga är en kraftfull och traditionsrik träning med många uttryck och den tillhör alla. Så vi erbjuder klasser på olika sätt, ibland i vanliga yogastudios, ibland andra typer av lokaler, men också där det kan passa enskilda eller grupper.

Ta kontakt med oss för mer information och för att hitta det som passar er bäst.
Kontakt i Uppsala, Maria Woglinde mindwiseyoga@gmail.com, 0704-33 17 11

Yoga för Alla syftar till att demokratisera yoga och möjliggöra för fler människor att göra valet att prova på eller fortsätta praktisera yoga i en miljö som är inkluderande, trygg och utvecklande.

Yoga för alla

 

Östra Aros Judo

Happy dance

Starka tillsammans, Almtuna IS

 

 

Uppdaterad: