Om oss

Föregående Nästa
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12

Allis är öppet för alla även om vår primära målgrupp är 10-25 år. Våra träningshallar är anpassade efter olika aktiviteter. Vi har klätterväggar, parkourhall, skatehall, danssal, pingisbord, fotbollsspel, biljard, air hockey, e-sport, hobbyrum, gym och café.

Vi ser och skapar möjligheter utifrån allas förutsättningar. Vi vill att du ska lyckas. Vi har professionell och engagerad personal på plats som gärna hjälper dig igång. 

Tillgång till alla aktiviteter

Huset rymmer cirka 400 personer och lokalen är uppdelad i flera hallar för olika typer av aktiviteter. När du har betalat inträde har du tillgång till alla aktiviteter under hela dagen. Vi har även olika föreningar så som Wing Chun, Capoeria och West Coast Swing som håller sina träningar hos oss. 

Om du är under 12 år behöver du ha med dig en vuxen för att få träna i våra lokaler.

Under lov erbjuder vi lägerverksamhet och vi har även kurser i våra aktiviteter under vår och höst. 

Vi har nu ett pingisbord, e-sport, hobbyrum, biljard, air-hockey samt ett fotbollsspel på övervåningen som ni kunder kan hyra under ert besök på Allis!

Kostnaden för detta är 20 kr/h för två personer inkl. utrutsning för två personer. Ytterligare personer/utrustning kostar 20 kr styck. Säg till i receptionen att ni vill spela så får ni betala, lämna pant samt hämta ut utrustning.  

Tips

Ta med vattenflaska, inneskor och hänglås.

12 maj 2017