Om oss

Föregående Nästa
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12

Allis är en kommunal verksamhet som är öppet för alla, även om vår primära målgrupp är 10-25 år. Våra träningshallar är anpassade efter olika aktiviteter. Vi har klätterväggar, parkourhall, skatehall, bollsporter, danssal, fritidsklubb, pingisbord, fotbollsspel, biljard, gaming center, akrobatik, kampsport, hobbyrum, gym och café.

Vi ser och skapar möjligheter utifrån allas förutsättningar. Vi vill att du ska lyckas. Vi har professionell och engagerad personal på plats som gärna hjälper dig igång. 

Tillgång till alla aktiviteter

Huset rymmer cirka 400 personer och lokalen är uppdelad i flera hallar för olika typer av aktiviteter. När du har betalat inträde har du tillgång till alla aktiviteter under hela dagen. Vi har även olika föreningar så som Wing Chun och Ie Capoeria som håller sina träningar hos oss. 

Om du är under 12 år behöver du ha med dig en vuxen för att få träna i våra lokaler.

Under lov erbjuder vi lägerverksamhet och vi har även kurser i våra aktiviteter under vår och höst. Innan kursstart har vi alltid öppet hus med prova på-tillfällen. 

Vi har pingisbord, kampsportsrum, gaming center, biljard samt fotbollsspel på övervåningen som ni kunder kan använda under ert besök på Allis!

Tips

Ta med vattenflaska, inneskor och hänglås.