Kampsport

Kampsportsrum.jpg

I våra lokaler på övervåningen så har vi även 2 stycken kampsportsrum. Lokalerna används mest utav föreningar som har deras träningar hos oss, du hittar mer information om dem längre ner. 

I lokalerna är golven täckta med mattor. Det finns ljudanläggnigar i båda rummen, samt boxningshandskar och mitsar att låna. I ena salen finns även en spegelvägg. 

Lokalerna får självklart nyttjas av våra besökare också. Du får nyttja hallarna med en entré under våra öppetider om de inte är bokade. Vill du hyra lokalerna så är det följande priser som gäller: 
- Ideell förening 114 kr/timme 
- Studieförbund 195 kr/timme 
- Företag, kommunal verksamhet eller privat 300 kr/timme.

Bujinkan Dojo Uppsala

Vill du lära dig självförsvar, komma i form och samtidigt träna traditionell kampkonst?

Vi erbjuder varierande träning med inslag av stående kamptekniker så väl som marktekniker, vapenträning, falltekniker, scenariobaserat självförsvar och mycket mer.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av självförsvar/kampkonst för att kunna börja träna. Terminsavgiften är 900 kr. Åldersgräns 15 år.

Här kan du läsa mer http://www.bujinkanuppsala.se/ 

 

Systema Uppsala

Självförsvar som baseras på kroppens mekanik och anatomi, rätt andning, och fysik. Hantering av olika situationer och problem, rörelseförmåga i olika typer av miljö.

Den är lätt att lära sig och den anpassar sig efter dina behov som skiljer sig från andra kampsporter och självförsvar.

Här kan du läsa mer om Systema Uppsala: http://www.systemauppsala.se/

Kontakt: 070-454 17 43, 076-584 92 95, systema.uppsala@gmail.com

Wing Chun

Det är inte bara självförsvar du lär dig hos oss utan även konflikthantering och konfliktdämpande metoder som tillsammans ökar din trygghet, både i små konflikter och hela vägen upp till mycket farliga situationer. Allt detta inom ramen för nödvärnsrätten.

Du kommer att få röra på dig en hel del på träningen och skratt kommer att blandas med allvar. Alltid med respekt för varandra och dig själv.

Wing Chun Kung Fu Uppsala har som mål att du förbättrar din vardagstrygghet och hälsa. Fysiskt, mentalt och socialt.

Här kan du läsa mer om Wing Chun och anmäla dig till deras kurser http://www.wingchunuppsala.se

Uppdaterad: