Frågor och svar

Får man ta med egen mat?
Ja, man får äta medhavd mat tillsvidare. Vi ser dock gärna att man köper något av Café Fika i stället.

Vilka tider får man köra kickbike i hallen?
Man får alltid åka kickbike i hallen.

Betalar jag som vuxen inträde om jag endast är där som övervakande förälder?
Nej, vi tar endast betalt för dem som ska vara aktiva.

Kan man ha kalas hos er?
Ja, man kan ha kalas hos oss. Vi anordnar dock inte kalas på Allis, utan man får komma på egen hand med barnen och betala inträde för alla.
Fika som driver cafeterian erbjuder ett "Kalaspaket" där ni kan köpa fika till ert kalas och får sen sitta i caféterian. Det går bra att hyra konferensrummet (300 kr/h) om man vill sitta själva och fika. Det finns även tallrikar, bestick, glas m.m. på plats att låna. Det finns kylskåp att förvara eventuella kylvaror, som t.ex. tårta. 

Vi erbjuder inte instruktörer till kalas, men vi ger gärna en introduktion i säkerhet och regler samt en rundvisning. Kom ihåg att vara tillräckligt många vuxna om barnen är under 12 år, då det är 12-årsgräns utan vuxet sällskap.

Kan man boka instruktör hos er?
Ja, vi tar ut en avgift på 300 kr/h per instruktör och entréavgift (eller hallhyra innan öppning) för alla deltagande. All nödvändig utrustning ingår vid en instruktörbokning. Gäller ej vid barnkalas.

Har ni några kurser?
Ja, vi erbjuder kurser under vår- och höstterminen för de som är mellan 7-19 år. Läs gärna mer här.

Har ni någon aktivitet under lov?
Vi erbjuder alltid någon form av aktivitet under lov. Det kan vara allt från läger och öppet hus till pop-up verksamheter utomhus. 

Formuläret kunde inte skickas. Försök igen om en liten stund.
Uppdaterad: