Läger Gameday

GAMEDAY

Gameday är ett läger med inrikting E-sport och brädspel. Här kommer deltagarna att få hänga i vårt Gaming center och spela brädspel med våra kunniga ledare. Kom som inbiten gamer eller intresserad nybörjare.

Figur- och brädspel
Vi kommer erbjuda introduktion i figurspelen X-wing och A Song of Ice & Fire. Det kommer även att bli turneringar i några olika brädspel. Utöver dessa spel och turneringar så kommer det att finnas fri tillgång till övriga brädspel i våra hyllor.

Gaming Center Allis
En dag fylld med spel och turneringar. Det kommer att finnas tid för spelande för nöjes skull med massor av Mario Kart eller bara dansa loss på Just Dance. Du får möjlighet att testa på spel som du kanske tidigare inte har spelat.

Eller varför inte slå ledarna i gammal hederlig arkadmaskin fylld med massor av de klassiska titlarna.  

Ålder: Födda 2008-2010
Datum: Sportlov, datum är ej satt än
Plats: Allis Uppsala, Sylveniusgatan 8B
Tid: Kl. 09:00-16:00
Pris: 175 kr, betalning sker på plats innan lägerstart.

Frånvaro måste alltid anmälas. Görs inte detta kommer kunden få en varning i vårt system. Efter 3 varningar blir kunden spärrad från att boka upp sig på kurser och läger hos oss. 

Lunch och mellanmål ingår. Om man vill ha med egen lunch/mellis så går det bra, kyl och mikro finns. Maila oss med eventuella allergier/specialkoster.

Det finns totalt 32 platser. Är platserna fulla kan du ställa deltagaren i kö genom att skapa ett konto som vanligt enligt guiden och sedan kontakta oss så ställer vi deltagaren i kö.

Minimum antal deltagare för att lägret ska bli av är 10 stycken. 

Bokningsguide och anmälan:

Bokningsguide

Avbokning:

Du kan avboka din lägeranmälan inom 14 dagar utan kostnad*. Ångerrätten på fjorton (14) kalenderdagar börjar gälla så snart du gjort bokningen. 14 kalenderdagar efter din bokning kan du ej avanmäla dig utan är skyldig att betala full avgift oberoende om du går på lägret eller ej. Har lägret börjat har du inte rätt att ångra dig utan är skyldig att betala full avgift. 

*Du har inte rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka om lägret startar inom fjorton (14) kalenderdagar.

Återbetalning av lägerkostnad sker endast vid uppvisning av giltigt läkarintyg som styrker att du ej kan medverka eller fullfölja lägret.

OBS! Du kan endast avanmäla via mejl till allis@uppsala.se. Att inte dyka upp på lägret räknas inte som en avanmälan. 

Dyker ni inte upp eller avbokar för sent kommer ni att få en varning i systemet. Vid tre varningar kommer ni inte längre att kunna boka upp er på kurser och läger hos oss. 

Försäkring:

Alla våra betalande (gäller även kostnadsfria läger) besökare är försäkrade under deras vistelse. Läs om villkor här.

Har ni några frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta oss på antingen 018-727 23 50 eller allis@uppsala.se

Välkomna!

Uppdaterad: