Cirkus

Varje tillfälle är 1,5 tim och kursen pågår i 7 veckor, med uppehåll under påsklovet. Varje kurs kostar 1000 kr.

 

Kursbeskrivning:
Cirkusaktiviteter är mycket olika och fungerar som träning för både kroppen och sinnet.
De aktiviteter som erbjuds på kursen förbättrar koncentrationen, balans, kroppskontroll och rörelsekoordination.
Klasserna är delad för varje åldersgrupp och är strukturerade i moduler, börjar med en lekfull inställning till cirkus för barnen och utvecklas gradvis i en mer teknisk utbildning av de olika disciplinerna för vuxna, både nybörjare och avancerade. Cirkuskurser är öppna för alla .

5-7
Barn kommer att upptäcka grunden för cirkusaktiviteter med ett lekfullt tillvägagångssätt med både individuella och gruppaktiviteter. De kommer att träna sin motoriska samordning och uppmuntras att använda sin fantasi och färdigheter.
 
8-12 och 13-17
Utbildningen kommer att fokuseras på att förbättra barnens balans, relationsbyggande, kroppskontroll och motorisk samordning. Bollar, vävnader, ringar, kiwido är bara några av de verktyg som kommer att användas för att utbilda motorik och planeringsförmåga. Barnen kommer att ägna sig åt olika förberedande övningar som syftar till att stärka sin muskulösa ton och balans. Samtidigt uppmuntras deras kreativitet och självuttryck. Kursen innehåller en liten workshop där barnen ska lära sig att designa och bygga sina verktyg.

Vuxna - anmäl intresse i receptionen!
Cirkusaktiviteter representerar en heltäckande träning, som stärker musklerna och hållningen, samtidigt som du förbättrar skicklighet och precision även i de finaste rörelserna. Cirkusträning engagerar både musklerna och sinnet och kopplar individuell och gruppträning genom nya och utmanande övningar.

Lämna en intresseanmälan till oss på allis@uppsala.se eller 018-7272350.

Uppdaterad: